Zanimljivo

Ljubuški slavi - Pub kviz s Deanom Kotigom

Zanimljivo obilježavanje Dana grada
Lifestyle / Zabava | 25. 01. 2024. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu programa svečanog obilježavanja Dana grada Ljubuškog, Turistička zajednica Grada Ljubuškog i HKD Napredak, Podružnica Ljubuški organiziraju Pub Kviz s Deanom Kotigom.

U subotu, 10.2. u 19:00 sati u Hotelu Bigeste održat će se sPub Kviz, a voditelj večeri Dean Kotiga, čije ime ne treba posebno predstavljati ljubiteljima kvizova.

  / Pub Kviz

''Donosi nam nezaboravnu večer ispunjenu pitanjima iz općeg znanja, glazbe, filma, sporta i još mnogo toga. Njegovim šarmom, duhovitošću i enciklopedijskim znanjem, pub kviz postaje spektakularan događaj koji nikako ne želite propustiti. Dean će nam se pridružiti kao voditelj, ali i sastavljač pitanja'', priopćeno je iz Turističke zajednice Grada Ljubuškog.

Prijave su besplatne i ograničene!

''Prijavite se s ekipom koja može imati najviše pet članova, na mail [email protected]. Uz prijavu je potrebno poslati naziv ekipe, broj članova ekipe i kontakt predstavnika ekipe. Ova večer će biti prilika da se pokažete u najboljem svjetlu kao pravi znalci. Osim izazovnih pitanja, očekuje vas odlična atmosfera te vrijedne nagrade za najuspješnije kvizaše'', priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close